Logo Lison Opties

Voor welke opdrachten kunt u me inhuren en ‘what's in it for you’?

  • Bij bepaalde introducties is wat meer voorzichtigheid geboden, koudwatervrees voor een introductie op het gebied van voeding, zwangeren, baby's en/of kinderen is niet ondenkbaar. De markt geeft u maar één kans om een product goed te introduceren. Een juiste sparringpartner en externe expert maakt dat u met een gerust hart de introductie kunt vervolmaken.
  • Professionele vervanging van een zwangerschapsverlof mét meerwaarde, een frisse blik en inspiratie. De vrouwelijke marketeer die terugkomt van haar welverdiende verlof vindt geen lijken in de kast, maar kan (geestelijk) uitgerust weer aan de slag en in een rijdende trein stappen.
  • Een marketingvacature, maar nog geen geschikte, vaste kandidaten. Zorg ervoor dat de achterstand in de tussentijd niet oploopt en creëer rust voor uzelf om de juiste nieuwe werknemer te vinden en te contracteren.
  • Een ziekenhuis, VGZ-instelling of thuiszorgorganisatie met een wens tot marketinggericht denken. Het lastig vinden te beginnen en er nog geen vaste medewerkers voor willen/kunnen aannemen. Stel niet uit tot later als de concurrentie toeneemt, maar zet alvast een stap in de goede richting.
  • Nog een aantal targets te halen dit jaar, maar uw vaste marketingmedewerkers maken al overuren. De beloften aan de directie/CEO kunnen nog waargemaakt worden.

Maak van een kopzorg een kans en richt uw eigen kostbare tijd op de zaken waar u het beste in bent.

LISON marketing project management
Betrokken deskundigheid op interim basis